Direct Wonen
Image default
Raamdecoratie

Horizontale vs. verticale lamellen op maat: welke past bij mijn interieur?

Horizontale vs. verticale lamellen op maat: welke past bij mijn interieur?

Is jouw woning aan een oppepper toe? Je hoeft niet veel te veranderen om een nieuwe en propere uitstraling te creëren in huis. Wist je dat het toepassen van mooie raambekleding al zorgt voor de nodige verandering? Kwaliteits lamellen zorgen voor sfeer en bieden daarnaast ook nog heel veel andere voordelen. Maar kies je voor horizontale of verticale lamellen op maat? Ontdek wat je moet weten om de beste keuze te maken voor jouw interieur. Wat zijn de voordelen van horizontale en verticale lamellen? Hier lees je alles wat je moet weten over beide mogelijkheden:

Horizontale lamellen

Met horizontale lamellen kies je voor een romantische sfeer in huis. Je kunt deze lamellen in tal van breedtes, kleuren en uitvoeringen verkrijgen. Wat dacht je van houten lamellen? Hiermee kies je voor een natuurlijke uitstraling in huis. Horizontale lijnen geven je inrichting een tijdloos karakter. Het is ook mogelijk om voor aluminium lamellen te kiezen. Met horizontale lamellen regel je de lichtinval in huis gemakkelijk en snel. Ook zijn de materialen niet lichtdoorlatend en daardoor gelden ze ook als zonwering. Zijn er ook nadelen? Een mogelijk nadeel is dat het lastig is om ze proper te houden. 

Verticale lamellen

Met verticale lamellen kies je voor een goede combinatie tussen functionaliteit en esthetische waarde. Verticale lamellen dragen bij aan de sfeer in je interieur en zijn verkrijgbaar in diverse materialen, gaande van kunststof tot textiel en aluminium. Verticale lamellen vormen de perfecte zonwering. Ze bieden daarnaast ook volop privacy en houden in de winter de kou buitenshuis. Je kunt ze heel gemakkelijk proper houden omdat stof moeilijker kan ophopen. Zijn er ook nadelen? Een mogelijk nadeel is dat ze veel kunnen klepperen tegen het raam en daardoor voor irritatie zorgen.

Vind de beste lamellen voor je woning

Bij Inhuisplaza ontdek je wat het beste bij jouw interieur past. Op basis van bovenstaande informatie bepaal je een stuk eenvoudiger wat voor jouw woning de juiste keuze is. Bij beide opties geldt: lamellen kunnen steeds op maat gemaakt worden, volledig naar jouw smaak. Van spierwit tot vergrijsd of pasteltinten: er zijn volop mogelijkheden. Ook op het gebied van bediening heb je verschillende opties. Ook als je gespecialiseerd advies nodig hebt kun je op de website terecht. Je bent verzekerd van goede hulp bij het vinden van de beste lamellen voor jouw woning.

 

https://inhuisplaza.be/