Direct Wonen
Image default
Raamdecoratie

De mooiste elektrische raambekleding op maat

Wat is er nu fijner dan vanuit je bed je raambekleding kunnen openen? Lekker lui blijven liggen en wakker worden met de ochtendzon. In deze blog de verschillende opties voor de mooiste elektrische raamdecoratie op maat van Marasol voor jouw ramen.

Elektrische rolgordijnen

Om je slaapkamer te verduisteren, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een elektrisch rolgordijn. Deze rolgordijnen bedien je niet met een ketting, maar met een afstandsbediening of app op je telefoon.

Bij elektrische rolgordijnen heb je keuze tussen drie modellen: rolgordijnen met montageprofiel en rolgordijnen met een ronde of vierkante cassette. Bij het rolgordijn met montageprofiel is de rol van het gordijn nog zichtbaar aan de voorzijde. Het montageprofiel zorgt voor extra stevige montage. Je kunt er ook voor kiezen je rolgordijn met luxe cassette te bestellen. De rol zit dan verborgen in de ronde of vierkante cassette.

Ook voor hele brede ramen zijn elektrische rolgordijnen op maat te maken. Dit noemen we de XL rolgordijnen. Deze rolgordijnen kunnen tot wel vier meter breed op maat worden gemaakt voor je raampartij.

Elektrische plisségordijnen

Naast het welbekende rolgordijn, kun je ook kiezen voor een elektrisch plisségordijn. Sinds kort is het ook mogelijk om top-down bottom-up plisségordijnen met elektrische bediening te bestellen. Hierbij kun je de bovenkant van het plissé laten zakken zodat je kunt spelen met lichtinval en inkijk. Ideaal als je bijvoorbeeld in een drukke straat woont, graag privacy wil maar toch veel licht binnen wil krijgen. Omdat je binnen vaak een stuk hoger zit dan buiten, kun je het plissé precies zo instellen dat je er nog overheen naar buiten kunt kijken, maar dat er vanaf de straat niet naar binnen kan worden gekeken.

Ook op plekken waar geen stroomaansluiting zit kun je een elektrisch plissé monteren. Hiervoor zijn oplaadbare batterij motoren ontwikkeld, die je maar eens in de paar maanden hoeft op te laden.

Elektrische jaloezieën

Jaloezieën zijn verkrijgbaar in hout en aluminium. Voor iedere smaak en interieur zijn er mooie jaloezieën op maat te maken. Voor zowel de houten als de aluminium jaloezieën is het mogelijk om ze met elektrische bediening te bestellen. Dat kan met kantel- én liftfunctie, maar ook bijvoorbeeld met alleen de kantelfunctie. Het optrekken gaat dan met koord.

Er is een ruime keus in soorten motoren binnen de jaloezieën. Zo is er keuze tussen de merken Brel en Somfy, beiden van hoogwaardige kwaliteit.

Alle elektrische jaloezieën zijn te bedienen met app of afstandsbediening. Je kunt ervoor kiezen meerdere jaloezieën tegelijk te bedienen, maar ook allemaal apart.

Er is keus tussen jaloezieën die moeten worden aangesloten op het lichtnet en jaloezieën die werken op een oplaadbare batterijmotor.

Elektrische verticale lamellen

Ook verticale lamellen zijn te bestellen met elektrische bediening. Verticale lamellen zie je vooral veel in kantoren en ziekenhuizen. Tegenwoordig mogen ze ook weer in woonhuizen. Er is een ruime keus aan materialen en kleuren. Stof, pvc of aluminium, verschillende lamelbreedtes. Binnen de stoffen lamellen kun je kiezen tussen transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Aan de onderzijde kun je kettinkjes laten plaatsen, of kiezen voor loshangende lamellen met een ingestikt ondergewicht. Allemaal van hoogwaardige Nederlandse kwaliteit.

Elektrische raambekleding online bestellen

Bij Marasol ben je aan het juiste adres voor gratis online advies. Je kunt er gratis en vrijblijvend samples aanvragen van de verschillende lamellen en stoffen. Anna kijkt graag met je mee naar de mogelijkheden. Ze geeft eerlijk advies en zal ook meedenken over de voordeligste oplossingen voor jouw ramen.

 

https://marasol.nl/elektrische-rolgordijnen/