Direct Wonen
Image default
Accessoires

Best Beoordeelde Gps Fietstrackers

Als fervente wielrenner of mountainbiker ben je vast wel eens naar een goede GPS fiets tracker op zoek geweest. Zeker als je off-road gaat fietsen, is het belangrijk om altijd te weten waar je bent en waar je naartoe gaat. Gelukkig is er een groot aanbod op de markt en hebben de experts van Fietsmagazine voor ons de beste GPS fiets trackers getest van 2023. In deze blogpost zullen we alle belangrijke informatie met je delen, zodat jij de juiste keuze kunt maken voor jouw ritten in de toekomst.

Garmin Edge 1030

Onze absolute favoriet is de Garmin Edge 1030. Dit is de crème de la crème van fiets GPS trackers. Hij heeft alles wat je nodig hebt voor een goede bike tracking ervaring. Het 3,5-inch scherm is groot en makkelijk af te lezen. De kaarten zijn volledig en up-to-date. Hij houdt alles bij, van je route en snelheid tot je hartslag en hoogte. Hij heeft zelfs functies zoals automatische uploads naar Strava en andere apps. Het enige nadeel is de prijs. Met een prijskaartje van €499 is hij zeker niet goedkoop.

Stages Dash L50

De Stages Dash L50 is een uitstekend alternatief voor de Garmin Edge 1030. Net als de Garmin heeft hij een groot scherm en is hij gemakkelijk in het gebruik. De kaarten zijn bijgewerkt en de functies zijn vergelijkbaar met die van Garmin Edge. Het beste van alles is dat hij redelijker geprijsd is dan de Garmin. Voor €329 krijg je een uitstekende tracker met alle basisfuncties die je nodig hebt.

Wahoo ELEMNT Bolt

Een andere geweldige optie is de Wahoo ELEMNT Bolt. Hij ziet er niet zo futuristisch uit als de Garmin en Stages trackers, maar hij doet wat hij moet doen. Het scherm is klein, maar duidelijk en gemakkelijk te lezen. Hij heeft niet zoveel functies als de Garmin en Stages, maar hij heeft alles wat je nodig hebt, plus de mogelijkheid om je smartphone te koppelen. Het beste van alles is dat hij zeer betaalbaar is. Voor €235 krijg je een topkwaliteit GPS fiets tracker die doet wat hij moet doen.

Bryton Rider 420

De Bryton Rider 420 is nog een goede optie als je een beperkt budget hebt. Hij is niet zo geavanceerd als de hiervoor genoemde trackers, maar hij heeft alle basisfuncties die je nodig hebt. Je kunt je route volgen, je snelheid en afstand bijhouden en je hartslag en calorieën meten. Het beste van alles is de prijs. Voor slechts €179 krijg je een solide GPS fiets tracker die je helpt bij het navigeren en bijhouden van al uw fietsgegevens.

Lezyne Mega XL

Tot slot hebben we de Lezyne Mega XL. Het scherm is groot en gemakkelijk af te lezen. De kaarten zijn up-to-date en de functies zijn vergelijkbaar met de andere GPS fiets trackers op deze lijst. Hij heeft zelfs een ingebouwde barometer en thermometer. Het enige nadeel is dat hij vrij groot is en niet zo gebruiksvriendelijk in vergelijking met de andere trackers op deze lijst. De prijs is echter redelijk, want met een prijskaartje van €299 hoef je niet de bank te breken om deze GPS fiets tracker te krijgen.

 Ongeacht welke GPS fiets tracker je kiest, het is duidelijk dat er veel opties zijn op de markt. Van de Garmin Edge 1030 tot de budget Bryton Rider 420, er is een tracker voor elk budget en elke behoefte. Hopelijk heeft deze blogpost je geholpen om een beter beeld te krijgen van de verschillende opties die er zijn en welke het beste bij je past. Vergeet niet om altijd veilig te fietsen en plezier te hebben tijdens je ritten!