Direct Wonen
Image default
Aanbiedingen

Functies van keukenmachines

WAAR WORDT EEN KEUKENMACHINE VOOR GEBRUIKT?

Het gebruik van een keukenmachine opent een hele wereld van mogelijkheden, van het handig bereiden van voedsel tot het maken van complete gerechten. Er is een enorm scala aan dingen die je met een keukenmachine kunt maken. Groenten fijnhakken of dipsausjes pureren is nog maar het begin. Probeer een paar van deze ideeën om je keukenmachine – en je creativiteit – ten volle te benutten.

Gebruik je Kenwood keukenmachine om onder andere te hakken, vermaken, pureren, mengen, raspen, slijden, kneden

Met deze keukenmachine kun je veel basisproducten uit de winkel maken of thuis nieuwe recepten maken met verse, hele ingrediënten zonder additieven en conserveringsmiddelen. Vers bereid voedsel smaakt beter en behoudt meer van zijn voedingsstoffen. Met uw keukenmachine kunt u ze in een paar minuten in elkaar flansen en vervolgens gemakkelijk in de vaatwasser schoonmaken.

Keukenmachines zijn vaak uitgerust met een S-mes dat bestaat uit twee schuine messen die in tegenovergestelde richting staan en zo een S-vorm vormen. Dit mes is multifunctioneel en kan allerlei taken uitvoeren, waaronder hakken. Plaats het S-mes in de kom, voeg de ingrediënten toe, doe het deksel erop en stel uw keukenmachine in op de lage of pulsfunctie om het hakken in gang te zetten.

GEBRUIK EEN KEUKENMACHINE OM TE MIXEN OF TE MENGEN

De keukenmachine is een perfecte keukenmachine die niet alleen het zware werk van versnipperen, kneden, in blokjes snijden en malen aankan , maar ook een combinatie van ingrediënten tot een homogeen mengsel mengen, net als een blender. Keukenmachines zijn vaak afhankelijk van een multifunctioneel mes dat op een hoge snelheid is ingesteld om de klus te klaren.

VERSNIPPEREN OF RASPEN MET EEN KEUKENMACHINE

Keukenmachines worden meestal geleverd met een hulpstuk dat bekend staat als een versnipperaar of raspschijf die boven op de kom rust. Als je voedingsmiddelen zoals kaas of groenten door de invoerbuis van de keukenmachine voert, komen ze in contact met de versnipperschijf op weg naar de bodem van de kom, waardoor je snel een breed scala aan ingrediënten kunt versnipperen.

SNIJDEN MET EEN KEUKENMACHINE

Elk mes van uw keukenmachine voert unieke taken uit en fungeert als een kleine souschef voor uw favoriete creaties. Keukenmachines worden vaak geleverd met een of meer snijschijven om gelijkmatig dunne, middelgrote of dikke plakjes van uw favoriete vlees, fruit en groenten te maken.

KIES DE BESTE KEUKENMACHINE VOOR UW BEHOEFTEN

Als u klaar bent om te genieten van het gemak van een keukenmachine, heeft KitchenAid keukenmachine een groot aantal formaten en functies waaruit u kunt kiezen. Bovendien kunt u voor uw keukenmachine een kleur kiezen die past bij de inrichting van uw keuken of bij uw andere apparaten, zoals een blender of een mixer. Van empire rood tot contour zilver en aqua sky tot het meer traditionele zwart of wit, u zult een veelzijdig apparaat vinden dat u graag in uw keuken zult laten zien.

Met een keukenmachine kunt u nieuwe recepten ontdekken en nieuwe vaardigheden aanleren, en hebt u gerechten die voorheen buiten uw bereik lagen, nu binnen handbereik.

Kitchenaid keukenmachine