Direct Wonen
Image default
Kopen huren verhuizen

Immo Costa del Sol, wonen in Marbella

Immo Costa del Sol / Marbella

Onze tweetalige makelaars zijn gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten aan de Costa del Sol. Laat ons een bezoek voor u organiseren als u geïnteresseerd bent in een nieuwbouw woning. Wij werken met alle prominente projectontwikkelaars aan de Costa del Sol en bieden fiscale en juridische begeleiding aan kopers van off-the-plan eigendommen. Wij kunnen u ook voorzien van waardevolle informatie over de Costa del Sol levensstijl.  Pre-launch Immo Costa del Sol: hier zijn alle pre-launch opties.    De uitgebreide lijst van nieuwbouwprojecten in het hart van de Costa del Sol biedt een gevarieerde selectie van te koop aangeboden nieuwbouwwoningen. Meer informatie Krijg toegang tot prijslijsten, plattegronden, en meer informatie over een verscheidenheid van moderne luxe appartementen, penthouses, herenhuizen, en nieuwbouw Nieuwbouw villa Marbella. Aan de Costa del Sol zijn alle nieuwbouwprojecten ontworpen volgens een hoge standaard met een hoogwaardige afwerking. De nieuwste Costa del Sol ontwikkelingsprojecten hebben tropische tuinen en een zwembad in mooie gemeenschappelijke tuinen.

 

PRACHTIG UITZICHT VANUIT HET ZUIDEN

Een modern design project met 60 moderne appartementen met twee en drie slaapkamers en een penthouse gelegen tussen het pittoreske stadje Estepona en de haven van La Duquesa.
Het uitzicht over de Middellandse Zee en, op een heldere dag, de kustlijn van Afrika zijn werkelijk adembenemend.

ELEGANTE STIJL

De appartementen zijn goed ingericht en maken gebruik van het overvloedige natuurlijke licht dat wordt geleverd door de op het zuiden gelegen glazen patio’s.
Porseleinen vloeren, antislip porseleinen vloeren op de terrassen, climalit standaard ramen met dubbele beglazing, airconditioning warm en koud, en een volledig ingerichte open keuken zijn allemaal onderdeel van de uitstekende bouwkwaliteit.
Een gemeenschappelijk zwembad, een sociale club, grote groene gebieden, en tropische beplante tuinen zijn allemaal onderdeel van het complex.
Parkeerplaatsen en bergingen zijn bij de prijs inbegrepen.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)