Direct Wonen
Image default
Familie

Het beste cadeau om met kerst aan je 18-jarige kind te geven

De leeftijd van 18 is een echte mijlpaal in het leven van jongeren, en ook in dat van hun ouders. Veel ouders geven hun kinderen tijdens of rond Kerst een leu cadeau als ze 18 zijn of worden. Maar wat kun je je 18-jarigezoon of 18-jarige dochter dan het beste geven. Het onderstaande lijstje met populaire kerstcadeaus voor jongeren van 18 jaar gaat je aarbijhelpen!

 

Een nieuwe of tweedehands elektrische fiets

Tweedehands elektrische fietsen behoren momenteel tot een van de meest geliefde cadeaus voor jongeren die 18 jaar zijn. Heeft jouw zoon of dochter nog en gewone trapfiets zonder elektrisch motortje, dan kun je overwegen om een mooie fiets uit te zoeken uit de grote collectie tweedehands elektrische fietsen die online aangeboden worden. Een groot voordeel van een gebruikte elektrische fiets is de enorme keuze die er online en offline is. Verder is het voor je zoon of dochter natuurlijk prettig dat hij of zij kan genieten van trapondersteuning en zo een stuk eenvoudiger kan fietsen.

 

Een rugzak speciaal voor zijn of haar laptop

Iets waar je je 18-jarige zoon of dochter ook heel blij mee kunt maken, is een zogeheten laptoprugzak. Dit zijn speciale rugzakken, waarin je een laptop veilig kunt plaatsen en mee kunt vervoeren. Laptoprugzakken zijn er in allerlei formaten en kleuren, specifiek afgestemd op merk en/of model. Een ideaal presentje voor je 18-jarige zoon of dochter tijdens de kerstperiode!

 

Een parachutesprong of parachutecursus

Als jouw dochter of zoon van actie en spanning houdt, is een parachutesprong, of meerdere sprongen in de vorm van een cursus, een heel gaaf cadeau. Er zijn verspreid over heel Nederland diverse locaties, bijvoorbeeld in Groningen (Eelde), op Texel of in Zeeland (bij Arnemuiden), vliegvelden te vinden waar je de sprong of cursus kunt doen of volgen.

 

Een minikoelkast voor je thuis- of uitwonende 18-jarige

 

Supergaaf is ook en minikoelkast aan je zoon of dochter geven als het Kerst is. Minikoelkasten zijn ideaal voor uitwonende of thuiswonende kinderen, zodat ze hun eigen drinken en voedselproducten koel kunnen bewaren. Fijn is dat er voldoende keuze is aan modellen. Kies in elk geval oor een energievriendelijke minikoelkast, want de energiekosten zijn tegenwoordig al hoog genoeg!

 

Een solar powerbank als kerstcadeau

Een van de nieuwste trends in de wereld van gadgets en elektronica, is de zogenoemde solar powerbank. Dit is een speciale powerbank, die via zonlicht opgeladen kan worden. Jongeren houden sowieso van powerbanks voor het kunnen opladen van hun device(s) als er geen netstroom in de buurt aanwezig is. Maar nog mooier wordt het als dit op en duurzame manier kan, dus met gebruik van powerbanks die je met zonlicht kunt opladen.

 

Een set draadloze oordopjes

Welke jongere houdt er nu niet van een lekker muziekje luisteren tijdens het fietsen, wandelen of in de trein? De vraag stellen is hem beantwoorden: veel 18-jarigen vinden dit een van de heerlijkste activiteiten om lekker te ontspannen. Koop daarom voor de Kerst een set draadloze oordopjes voor hem of haar.

 

https://nl.upway.be