Direct Wonen
Image default
Aanbiedingen

Goedkope screens online kopen

Op zoek naar goedkope screens? Dan zit je online altijd goed! Er zijn namelijk online tegenwoordig steeds meer aanbieders van screen zonwering te vinden. Waar je vroeger uitsluitend screens kon kopen bij een lokaal zonweringbedrijf en heel soms ook bij een bouwmarkt, vind je online steeds meer webwinkels die ze ook aanbieden.

Dit is vooral interessant vanwege de aanzienlijk lagere screen prijzen. Het feit is, dat producten online altijd tegen online prijzen worden aangeboden. Dit heeft te maken met het feit, dat webwinkels vaak minder kosten hebben en hierdoor dan ook onder andere de screens goedkoper kunnen aanbieden.

Wat zijn de prijzen van screens online?

Het is altijd lastig om exacte prijzen te noemen. Dit heeft onder andere te maken met het feit dat de prijzen worden bepaald door het merk, formaat en de gekozen bijbehorende opties. Wat wellicht leuk en handig is om te weten is dat je eigenlijk zelf kunt bepalen hoe goedkoop of duur je een screen maakt.

Hier speelt bijvoorbeeld mee dat hoe groter een screen, hoe hoger de prijs is en je kunt natuurlijk kiezen uit handmatige bediening, of elektrische bediening. Dit zijn allemaal factoren die de uiteindelijke prijs beïnvloeden.

Online wordt er uitgegaan van vanaf prijzen

Online en ook bij lokale zonweringbedrijven, worden de prijzen altijd berekend met vanaf prijzen. Dit heeft te maken met het feit dat screens net zoals rolluiken voorzien kunnen worden van zeer veel opties en bijna altijd op maat worden gemaakt.

Hierdoor vind je overal uitsluiten vanaf prijzen en wanneer we hiervan uitgaan, dan verschilt de prijs van de goedkoopste screens die je online zult vinden van €99 – €120. Vanaf deze prijzen, gaan de prijzen alweer snel een stuk omhoog.

Nog meer redenen waarom de prijzen van screens online lager zijn

We hadden al een paar redenen genoemd, waarom de prijzen van screens online een stuk lager zijn, maar er zijn nog wel meer redenen. Een van de redenen is dat er bijvoorbeeld ook geen montage- en inmeetkosten worden berekend over de prijzen.

Bij de meeste lokale aanbieders, vind je prijzen waar de montagekosten en inmeetkosten al in berekend zijn. En vooral dit zorgt ervoor dat de prijsverschillen ENORM lijken! Eigenlijk valt het dus wel mee en komt het overige verschil in prijs, doordat het echte online prijzen zijn.

Besparen door doe-het-zelf montage

Zelf je screens monteren, kan een behoorlijke besparing opleveren. Dit is misschien niet echt merkbaar, wanneer je bijvoorbeeld 1 screen koopt, maar koop je er meerdere (wat in de meeste gevallen gebeurt), dan kan de uiteindelijke besparing behoorlijk oplopen!

Kies jij ervoor om online je screens te kopen? Google dan even op zonweringbestellen. Dit is een van de grootste aanbieder van screens van Nederland en daarbij ook nog eens de goedkoopste!